Download Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo Mp3

Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]
Nama:Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]
Duration:00:04:53
Date:03 February 2019
View:1.6M
Genre:Unknown
Like:14.6K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Milady Record Official
Source:Youtube

Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]

Official Music Video

Title : Pamer Bojo
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana Music


Lirik

PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…


Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.

Related Lagu Mp3

Nella Kharisma Sido Sayang OraNella Kharisma Sido Sayang Ora
Date : 18 January 2019
Nella Kharisma Bohoso MotoNella Kharisma Bohoso Moto
Date : 23 May 2018
Nella Kharisma Udan JanjiNella Kharisma Udan Janji
Date : 11 August 2018
Nella Kharisma MEMORI BERKASIHNella Kharisma MEMORI BERKASIH
Date : 28 November 2018

Most Populer Mp3

Petra Sihombing - Inilah CintakuPetra Sihombing - Inilah Cintaku
Genre : Unknown
View : 549.7K
Chrisye Feat Peterpan - MENUNGGUMUChrisye Feat Peterpan - MENUNGGUMU
Genre : Unknown
View : 12.3M
Institut Musik Jalanan - Penjaga HatiInstitut Musik Jalanan - Penjaga Hati
Genre : Unknown
View : 50.4K
Eddy Silitonga Biarlah SendiriEddy Silitonga Biarlah Sendiri
Genre : Unknown
View : 287.6K
Via Vallen - Bali TersenyumVia Vallen - Bali Tersenyum
Genre : Unknown
View : 105.8K
REMEMBER OF TODAY - Kaulah SegalanyaREMEMBER OF TODAY - Kaulah Segalanya
Genre : Unknown
View : 10.8K
PENDHOZA - NINGGAL JANJI NEW VERSIONPENDHOZA - NINGGAL JANJI NEW VERSION
Genre : Unknown
View : 0.9M
86 Band - Jinak Jinak Merpati86 Band - Jinak Jinak Merpati
Genre : Unknown
View : 142.7K
Ingin Memilikimu - Khabita BandIngin Memilikimu - Khabita Band
Genre : Unknown
View : 56.8K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us